fbpx

Parchet

Parchet multi stratificat
Parchet multi stratificat
Smart and cosy living!

Parchet multi stratificat și de lemn masiv

Colecțiile Timbertech se adresează tuturor iubitorilor de parchet multi stratificat sau de lemn masiv, care își doresc ceva diferit, puternic, consecvent și emergent. Lemnul reprezintă un material viu care prin unicitatea sa corespunde dorinței de a reprezenta un tip de viață original și sincer. Pardoselile din plăci de lemn (multi stratificat sau masiv) constituie singure un tip de personalitate și devin reflecția persoanelor care le dețin.

Pentru cei care preferă lemnul, însă își doresc și confortul dat de încălzirea în pardoseală, montarea rapidă și stabilitatea podelei, parchetul multi stratificat de la Timbertech este soluția ideală.

Parchet triplu stratificat

Numele ter Hürne este un sinonim pentru pardoseli fascinante, preţioase – pentru oameni cu colţuri şi canturi care se realizează şi au pretenţii ridicate. Noi interpretăm pardoselile ca un element de amenajare important al habitatului, în care oamenii îşi dezvoltă individualitatea şi unicitatea.

Competenţa în lemn este tradiţia noastră şi ne conferă capacitatea să producem, având la bază tehnologii moderne, produse valoroase şi inovative. Cu pasiune şi fascinaţie noi respectăm orientarea spre calitatea absolută în orice facem pentru că aceasta este şi exigenţa noastră!

Parchet triplustratificat
Parchet laminat
Parchet laminat
Enjoy the moods!

Parchet laminat

Cand alegem un parchet nou, percepem caracteristicile acestuia intai vizual, dar pot să si simt ceea ce vad? Absolut – pentru ca indiferent ca vorbim despre o suprafata aspra, periata, invechita sau slefuita fin, parchetul laminat Ter Hurne se simte sau transmite exact ceea ce arata. Atunci când spunem despre o suprafata ca este gravata, structura se potrivește cu textura modelului de hârtie decorativa.

Avem standarde foarte inalte de calitate pentru produsele noastre. Aceasta este o decizie constienta, deoarece stim ce asteptari trebuie sa implineasca un parchet pe durata lui de viata. Cand alegi un parchet laminat Ter Hurne, trebuie sa fii sigur ca ai facut alegerea corecta. Alegem deliberat sa fabricam produsele in Germania si sa folosim componente naturale. Oferim o garantie de 20 ani pentru parchetul laminat de interior tocmai pentru ca avem siguranta calitatii parchetului nostru.

Parchet vinil LVT

Ter Hürne placi de vinil de lux au multe caracteristici grozave, ceea ce face podelele extrem de confortabile. Pardoseala noastră este făcută pentru persoanele care doresc să trăiască confortabil și fără stres – mai ales când vine vorba de utilizarea zilnică a podelei. Plăcile noastre de vinil sunt subtile, desfășurându-se discret în fundal, chiar și atunci când lucrurile încep să devină un pic agitate.

Toate plăcile de vinil de lux ter Hürne au un strat de uzură de 0,55 mm, ceea ce le conferă robustețe extremă, le protejează de abraziune și asigură un decor atractiv pe termen lung. Indiferent de designul pe care îl alegeți, datorită elasticității sale ușoare, pardoseala se simte întotdeauna plăcută la atingere. Confortul acesta este completat de ușurința întreținerii. Podeaua perfectă pentru viața de zi cu zi – liniștită. Robusta. Pur și simplu confortabila.

Pardoseala vinil LVT
Pardoseala vinil LVT
Quiet. Robust. Simply comfortable.
Experiență Ter Hürne
Modele de parchet
Distribuitori în Romania
M2 de parchet fabricați zilnic

Colaboratori la nivel național