fbpx

Politica de confidentialitate a datelor

Acest site este întreținut și administrat de SC Baunet SRL . Proprietarul site-ului este SC Baunet SRL .

SC Baunet SRL are sediul și punctul de lucru în Str. Mihai Viteazu, nr. 1-3, Brasov, jud. Brasov, Romania.

Date contact

Email: office@baunet.ro

Tel: 0751356746, 0722573811

Registrul Comertului: Jo8/1684/2013

CUI: RO32446622

CE INFORMAȚII COLECTĂM ȘI DE CE

SC Baunet SRL cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată și practică informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-ului www.baunet.ro, clienți, potențiali clienți, consumatori, potențiali consumatori) în cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Această Politică are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate în scopul accesării website-ului www.baunet.ro, dispozitive de tip laptop, smartphone, tabletă. În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile legate de utilizarea acestora (expuse în acest document din punct de vedere al protecției datelor cu caracter personal), vă rugăm să nu utilizați site-ul www.baunet.ro .

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, SC Baunet SRL administrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, în contextul vizitării site-ului.

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe sit, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizatori din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Media

Imaginile încărcate pe site-ul www.baunet.ro nu au incluse date au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS).

Formular de contact

Prin accesarea acestuia, vom primi numele, numărul de telefon și adresa dumneavoastră de email. Trimiterea unui mesaj prin acest formular, implică automat acordul dumneavoastră pentru transmiterea acestor date. Dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să nu accesați formularul de contact – ne puteți contacta telefonic.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, video-uri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Vizitarea site-ului www.baunet.ro nu necesită crearea unui cont.

Date cu caracter personal

Colectăm date cu caracter personal pentru următoarele motive:

  1. Pentru administrarea, îmbunătățirea și realizarea serviciilor/produselor furnizate de site-ul  www.baunet.ro, colectăm:
    – nume, prenume, adresa (domiciliu/reședința), e-mail, IP , informații în legătura cu intervalul orar precum și data la care a fost folosit website-ul www.baunet.ro, alte informații care rezultă din folosirea aplicațiilor de tip Cookies, Google Analytics și Facebook Pixel. Pentru mai multe informații legate de cookie-uri, vă rugăm consultați Politica privind utilizarea cookie-urilor disponibilă în website.
  2. Pentru reclamă, marketing și publicitate, activități de promovare a produselor SC Baunet SRL, desfășurarea campaniilor promoționale, transmiterea de newslettere (buletine informative), de urmărire și monitorizare a comportamentului clientului interesat
    – nume și prenume, telefon, e-mail, adresa(domiciliu/reședința),IP,  obișnuințe/ preferințe/ comportament.
  3. Pentru servicii de relații cu clienții, informarea utilizatorilor/ clienților privind evaluarea serviciilor oferite de SC Baunet SRL, îmbunătățirea calității serviciilor.

Dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să nu accesați site.ul www.baunet.ro.

Datele înregistrate de SC Baunet SRL  nu se vând către terți și sunt folosite doar în scopul îmbunătățirii serviciilor SC Baunet SRL!

Cât timp îți păstrăm datele

Durata păstrării datelor va fi determinată în general de momentul exercitării dreptului dumneavoastră la opoziție, în condițiile art. 15 alin. 2 din Legea nr. 677/2001.

SC Baunet SRL poate stoca datele cu caracter personal pe o durată mai îndelungată, în scop probatoriu și de arhivare.

Totodată, stocarea datelor personale pentru o perioadă mai îndelungată de timp se poate realiza pentru realizarea de statistici, îmbunătățirea serviciilor, cercetare / studii de piață.

Ce drepturi ai asupra datelor tale?

Prin citirea prezenței Politici ați luat la cunoștință de faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv:

  1. de a fi informați cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, conform legii;
  2. de acces la datele dumneavoastră cu caracter personal;
  3. de intervenție asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal;
  4. de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;
  5. de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați rectificarea, actualizarea ori ștergerea datelor în condițiile  legii – în cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricând, în mod gratuit și fără justificare;
  6. de a vă adresa justiției în cazul în care s-au constatat încălcări ale legislației în materie.

Unde îți trimitem datele?

Vă puteți exercita drepturile de mai sus trimițând un e-mail către office@baunet.ro sau ne puteți scrie la următoarea adresă de poștă: Str. Mihai Viteazu, nr. 1-3, Brasov, jud. Brasov,  sau la telefon 0751356746, 0722573811.

Alte informații

Vă rugăm să verificați la fiecare utilizare a website-ului nostru prezenta Politică de confidențialitate pentru a fi tot timpul informați în legătură cu aceasta.

La încheierea operațiunilor de prelucrare, datele înregistrate vor putea fi transferate, integral ori parțial, oricărei alte persoane juridice cu respectarea legislației speciale în vigoare, în condițiile în care acestea vor fi folosite în scopuri similare cu cele prevăzute în acest document.

Pentru înregistrarea eronată a datelor personale cauzată de softul de indexare a datelor, SC Baunet SRL nu își asumă nicio responsabilitate.   

Vă semnalăm faptul că niciun program de securizare a informațiilor nu este infailibil.