fbpx

Parchet multistratificat și lemn masiv

Parchet multistratificat Timbertech

Colecțiile Timbertech se adresează tuturor iubitorilor de parchet de lemn (stratificat sau lemn masiv), care își doresc ceva diferit, puternic, consecvent și emergent.

Parchetul multistratificat Timbertech, are la bază 8 straturi din lemn de mesteacăn (majoritatea plăcilor multistratificate au bază de lemn rășinos) dispuse perpendicular. Această bază din mesteacăn, conferă plăcii o stabilitate dimensională extrem de ridicată. Deoarece mesteacănul este și un bun conductor termic, parchetul multistratificat este ideal pentru încălzirea în pardoseală. Peste aceasă bază, vine esența de lemn de stejar, care este colorată, șlefuită și finisată în mai multe moduri, astfel încât să se potrivească celor mai diverse și exigente gusturi.

Colecțiile Timbertech reflectă această diversitate cromatică și de finisaje, dându-vă posibilitatea să alegeți ce se potrivește cel mai bine personalității dumneavoastră. Cu excepția colecției Floorence, în care avem exclusiv lemn multistratificat, restul colecțiilor conțin finisaje de stejar care pot fi adaptate atât pe lemn multistratificat, cât și pe lemn masiv.

Indiferent că vorbim de parchet stratificat sau masiv, lemnul reprezintă un material viu, care prin unicitatea sa corespunde dorinţei de a reprezenta un tip de viaţă original şi sincer. Pardoselile din plăci de lemn constituie singure un tip de personalitate şi devin reflecţia persoanelor care le deţin.

Parchet de lemn masiv, parchet Timbertech, lemn masiv