fbpx

Usi functionale

Usile FiloMuro - Düsseldorf

Pentru iubitorii de design modern, LEBO a dezvoltat modelul Düsseldorf. Perfectă pentru spațiile elegante în care ușa se confundă cu peretele. Acest model mai este cunoscut și ca usa FiloMuro.

usi functionale Lebo doors

Usi Functionale

Daca trebuie să îndepliniți cerințele tehnice specifice, usile funcționale LEBO sunt alegerea perfectă! De obicei, reglementările privind construcția sau sănătatea necesită utilizarea acestor usi specializate. Construcția și materialele acestora sunt strict controlate și inspectate. Datorită gamei largi de opțiuni de design, usile noastre functionale combină tehnologia securizată și designul deosebit.

Gama de usi functionale

 • usi rezientente la foc
 • usi rezistente la fum
 • usi anti-efracție
 • usi izolate fonic
 • usi rezistente la schimbările climatice
 • usi termorezistente
 • usi rezistente la umezeală

Caracteristicile usilor functionale

usi rezistente la foc

Usile de protectie împotriva incendiilor împiedică răspândirea incendiilor, stabilizează arderea clădirilor și permit salvarea persoanelor și obiectelor de valoare.

usi rezistente la fum

Usile de protectie împotriva fumului protejează oamenii de efectele nocive ale fumului. În timpul unui incendiu, acestea împiedică sufocarea agonizantă cauzată de epuizarea oxigenului.

usi antiefractie

Usile rezistente la socuri pot rezista încercărilor de rupere prin forța fizică pentru perioade mai lungi de timp. Protejează proprietatea materială și intelectuală împotriva furtului și jafului.

usi izolate fonic

Usile cu izolatie fonică limitează efectele zgomotelor puternice neplăcute la locul în care sunt create. Acestea împiedică penetrarea undelor sonore în zonele protejate.

usi rezistente la schimarile climatice

Usile de protecție împotriva incendiilor rezistă condițiilor climatice diferite (presiunea și temperatura aerului) în camerele conectate de acestea.

usi rezistente la umezeala

Usile rezistente la umezeală sunt folosite în zone în care umiditatea aerului poate fi ușor crescută sau în cazul în care există spray-uri cu apă (de ex. În băi sau toalete fără ventilație).

usi rezistente la soc mecanic

Usile functionale LEBO pot face față celor mai înalte niveluri de solicitare mecanică și sunt disponibile în toate grupele de stres (N, M, S si E).

Alte informatii utile

Usile LEBO anti-foc împiedică pătrunderea flăcărilor și a gazelor inflamabile, datorită componentelor tehnice speciale: structuri izolante speciale, prag coborâtor  care izolează perfect camera. Usile din această gamă au fost evaluate și corespund standardelor de calitate EN 1363-1, EN 1634-1 și DIN 4102.

Nou: Usi din sticla anti-foc cu următoarele caracteristici:

 • dimensiuni maxime: 2530 x 1200 mm
 • balamale Simonswerk cu ajustare tridimensionala
 • toate elementele de închidere sunt asigurate împotriva incendiilor
 • manerul usii este ignifug
 • sigiliu podea retractabil (din oțel inoxidabil)
 • sticla este asigurată împotriva incendiilor

Usile LEBO anti-fum sunt de calitate similară cu usile anti-foc, fiind construite astfel încât să nu permită pătrunderea masivă a fumului. Și aceste usi respectă cerințele standardelor de calitate, respectiv DIN 18095.

Usile LEBO termoizolante –  Economie de combustil și protejarea mediului înconjurător. Acum poți separa o camera neîncălzită, de una încălzită, de ex. camera de primire de cea de garaj. LEBO THERMODOOR 43 are un coeficient de transfer termic de 0,84, izolatie creată cu un strat de spumă poliuretanică, inserții aluminiu și ramă din lemn masiv .

 Usile LEBO anti-efractie – Dacă te preocupă siguranța familiei tale atunci îți dorești o usa care să împiedice accesul musafirilor nepoftiți. Usile Lebo de intrare în apartament cu sistem antiefractie sunt clasificate în 3 clase. Pentru o siguranță suplimentară, puteți opta pentru balamale și cilindrii speciali, stabilizatori și plăci de blocare. Astfel, va fi alegerea ta cine va intra în casă și cine nu. Usile LEBO antiefracție respectă cerințele standardelor DIN 18103 DIN V ENV 1627.