fbpx

Usi filomuro – Düsseldorf

Modelul Düsseldorf

Pentru iubitorii de design modern, LEBO a dezvoltat modelul Düsseldorf. Pe lângă expresivitatea formelor, acest model convinge cu o construcție foarte bine gândită: peretele și foaia de usa sunt la acelasi nivel, în timp ce cadrul usii este invizibil. Perfectă pentru spațiile elegante în care usa se confundă cu peretele.

Acest model mai este cunoscut și ca us FiloMuro.

Detalii

Detalii tehnice model Düsseldorf: Foaia de usa poate veni în orice finisaj: furnir, laminat, lac alb sau orice culoare RAL.  Usa poate fi produsă pentru un gol de zid de până la 2500 mm. Pentru înălțimi de gol de zid între 2266 mm sș 2500 mm, se recomandă folosirea a trei balamale; este o foaie de usa grea, cu structură plină la interior (Vollspann).

2 tipuri de usi modelul Düsseldorf

Pentru sistemul TCS 45, foaia de usa este cotata la ramă și se deschide spre exterior. Toate marginile sunt pătrat. Foaia are o grosime de 45 mm cu un miez din PAL solid, opțional cu stabilizator vertical. Dimensiunea nominală a usii este de 1100 mm lățime și 2500 mm înălțime. Usa se poate realiza din CPL, furnir, lacuita alb sau color conform RAL.

Pentru sistemul TCT,  usa se deschide spre interior. Toate marginile sunt pătrate. Foaia are o grosime de 45 mm cu un miez din PAL solid, opțional cu stabilizator vertical. Dimensiunea nominală a usii este de 1100 mm lățime și 2500 mm înălțime. Usa se poate realiza din CPL, furnir, lacuri de culoare alba și color.

Avantajele usilor din modelul Düsseldorf

1. materiale de înaltă calitate,
2. construcție cadru invizibil,
3. posibilitatea alegerii materialului din care este realizată
4. design simplu dar elegant
5. posibilitatea de a se deschide în interior sau exterior